OCHUTNEJTE NÁŠ NOVÝ ALE(EJL)
                 
ÚTERÝ 16.10.2018          
                 
POLÉVKY:              
                 
1. Ruský boršč (1A,7,9)           37 Kč
2. Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1A,3,7,9)     37 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
                 
1. Pomalu tažená hovězí pečeně s dýňovým ragú a šťouchaným
  bramborem (1A,7,9,12)         115 Kč
2. Steak z krkovice v medu a hořčici s bramborovou kaší a hlávkovým
  salátem (1A,7,9,10,12)         119 Kč
3. Česnekové řízečky s vařeným bramborem a hlávkovým salátem
  (1A,3,7)             115 Kč
4. Kuřecí medailonky s jogurtovo- česnekovým dipem, opékané
  brambory a hlávkový salát (1A,7,9,12)     119 Kč
5. Hlávkový salát           30 Kč
                 
MENU:              
                 
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1A,3,7,9)      
Česnekové řízečky s vařeným bramborem a hlávkovým salátem
  (1A,3,7)             125 Kč

 

    OCHUTNEJTE NÁŠ NOVÝ ALE(EJL)
                 
STŘEDA 17.10.2018          
                 
POLÉVKY:              
                 
1. Frankfurtská (1A,6,7)           37 Kč
2. Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi (1A,3,9)   35 Kč
                 
SPECIALITA DNE:          
                 
1. Vepřový steak na opékané zelenině s bramborem a tatarská
  omáčka (1A,6,7,10)         115 Kč
2. Hovězí guláš z kližky ( farma Částrov) s křupavými bramboráčky
   (1A,3,7)             112 Kč
3. Moravský vrabec s kulatým bramborovým knedlíkem a hlávkové
  zelí (1A,3,10)           109 Kč
4. Smažené kuřecí prso plněné špenátem a mozzarellou s   
  bramborovou kaší a ovocným salátem (1A,3,7)   115 Kč
5. Ovocná miska           65 Kč
                 
MENU:              
                 
Frankfurtská (1A,6,7)            
Moravský vrabec s kulatým bramborovým knedlíkem a hlávkové
  zelí (1A,3,10)           119 Kč